Despre noi

Accesări: 1384

          S.C. Retele ElectroService Impex S.R.L. este o societate comerciala cu capital integral privat, infiintata in anul 2004, odata cu punerea bazelor reglementarii in Romania a pietei serviciilor in domeniul energiei electrice.

           Obiectul de activitate al societatii este “Lucrari de instalatii electrice”.

          La infiintare au fost preluati specialisti, managementul si fondul comercial al societatii de acelasi profil, respectiv Retele Electroservice SRL, care este activa pe piata, in acelasi domeniu, inca din anul 1992, obtinand prima autorizare emisa de RENEL in anul 1997.

         In toata perioada incepand cu anul 1997 si pana in prezent am fost si suntem atestati pentru „incercari de echipamente si instalatii electrice de joasa tensiune” si „proiectare si executie de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4 kV”, asa cum se prevede si in ultimul ATESTAT emis de ANRE, nr.7944/11.06.2012.

          La nivelul societatii comerciale este implementat un sistem de management al calitatii care indeplineste conditiile standardului ISO 9001.

          Capitalul social al societatii este de 200.000 lei, fiind materializat integral in aparatura si echipamente care raspund celor mai inalte standarde tehnice.

         Situatia financiara a societatii se incadreaza in marjele normale ale domeniului si in contextul economic al fiecarei perioade, in conditiile in care practicam preturi corecte si nu realizam lucrari majore finantate din fonduri publice.

          Suntem specializati in urmatoarele tipuri de servicii:

  • verificari si determinari PRAM;
  • proiectare si realizare tablouri electrice;
  • realizare prize de pamant;
  • proiectare si executie de instalatii electrice;
  • proiectare si realizare paratrasnet;
  • consultanta privind echipamentele de protectie diferentiala si supratensiune;
  • energie reactiva;
  • autorizare (interna) SSM pentru electricieni.